Το Ιδιωτικό Φροντιστήριο ΚΕS SCHOOL OF LANGUAGES άρχισε τη λειτουργία του το 1971 και είναι δεόντως εγγεγραμμένο στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού με αριθμό Ι.Φ.2 και στον Έφορο Εταιρειών ως εμπορική επωνυμία.

H μακρά πείρα του το κάνει πρωτοπόρο και είναι εγγύηση για τα καλύτερα αποτελέσματα. Χιλιάδες μαθητές και ενήλικοι πέρασαν από το Ιδιωτικό Φροντιστήριο ΚΕS SCHOOL OF LANGUAGES παίρνοντας ποικίλα και σημαντικά εφόδια για τη ζωή τους.

Η προσφορά του Ιδιωτικού Φροντιστηρίου ΚΕS SCHOOL OF LANGUAGES στην κυπριακή κοινωνία είναι αναγνωρισμένη αφού εμπνέει εμπιστοσύνη σε γονείς, μαθητές ή άλλους ενδιαφερόμενους, ενήλικες και μη.

Τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας των μαθητών του Ιδιωτικού Φροντιστηρίου ΚΕS SCHOOL OF LANGUAGES στις εξωτερικές εξετάσεις οφείλονται κυρίως στην άρτια οργάνωση, στην επάνδρωσή του με άριστο προσοντούχο, δυναμικό και πεπειραμένο προσωπικό, στη σοβαρή δουλειά και στον υπεύθυνο εκπαιδευτικό του προγραμματισμό.

Βασική Φιλοσοφία του Ιδιωτικού Φροντιστηρίου ΚΕS SCHOOL OF LANGUAGES είναι να προσφέρει πρωτοποριακά προγράμματα και σύγχρονες μεθόδους εκμάθησης ξένων γλωσσών, ηλεκτρονικών υπολογιστών και δακτυλογραφίας.

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις

ΕΓΓΡΑΦΗ

Εφημερίδα “Mindbubbles”

odigos spoudon slogan

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΕΥΧΗ